Monday, December 22, 2008

29.11.08 LAWATAN SP MTB CLUB KE LANGKAWI

Posted by art



Posted by art

"The Smarters Biker"
-come on man..!!

Posted by art

Mr Joe's Koey Teow...
- walaupun lama bertapa tapi masih bertenaga...

Sunday, December 21, 2008
Posted by art

" mai minum! Jgn silap minum bang, nanti muntah...."

Posted by art

Hui Yo! Besss..!

Posted by art

"Anak sudah potong bapak. ini sudah lawan taukey..."

Thursday, December 18, 2008
Posted by art

aksi orang SP - YYeee...HaaaA!!!

Wednesday, December 17, 2008
Posted by art

Pada 14/12/18 99bikes club telah mengadakan satu mesyuarat ,untuk membincangkan aktiviti pada tahun depan . Dengan kata sepakat dan persetujuan ramai diputuskan untuk mengadakan satu race "2009 Langkawi hill Chalenge"dan pada peringkat awal telah dipersetujui race akan di adkan pada 21/2/2009, dan sekarang dalam stage untuk membuat kertas kerja
Oleh itu untuk kawan-kawan yang ada pengalaman race tolong beri panduan sikit...Thank you.ART99bikes.........

Tuesday, December 16, 2008
Posted by art

video

Sunday, December 14, 2008

TREK BUKIT TEMONYONG 28.11.08

Posted by art

Baru sampai..bawa beskal dengan lori..

Posted by art

atas: Ah Cai, memang dah kerja dia, sampai kat trek pun dia kena buat
Bawah kiri: Tgh dok Atur strategi tu..
Bawah kanan: "Cepat turun Downhill..!!"-Ah Guan

Posted by art

Kiri Along kanan Ah Fat,
Kiri minta tolong kanan dah tak larat..

Posted by art

Tunggu Ah Guan, Takkan U nak naik jalan kaki kot..
Ini Stumpjumper macam mana..?

Posted by art

Awat Aun, menyesal ke..?

Posted by art

Feel Free like a birds...when u reach here

Posted by art

whats a nice view fui yoh! inhaling fresh air on de top of mountain (2nd C.P)

Posted by art

Pancung dia Ah Guan...!!!
-i tak kasi can punya..-Khai

Posted by art


Thursday, December 11, 2008
Posted by art

di atas puncak bukit pertama
-sape lg x sampai..? jom2!..

Posted by art

ait..!pegang beskal sudah eh..!
-sabar ah guan..sabaq2..
-gmbar2 cmni le yg membuatkan kwn2 mrh

Wednesday, December 3, 2008

Lawatan dari SP mtb team (Bukit Temoyong)

Posted by art

Our lady rider sandra
Geng dari SP
Bakal rider olimpik.(anak sulung sayala)

Monday, December 1, 2008

BM JAMBOREE.....

Posted by art
Posted by art
Posted by art

Pada tahun ni Jamboree yang sudah pun berlalu ,pada pendapat saya Bm jamboree memang mencabar dari segi fizikal dan mental peserta tapi laluan atau trail sepanjang jamboree ,gagal kerana trek tersebut tidak sesuai untuk aktiviti MTB saya harap penganjur dapat membaiki laluan supaya sesuai untuk mtb,pada hari tu 70% trek tolak jadi keseronokan mengayuh basikal tak dapat dirasai,tapi dari segi marshall saya puji memang best .....
the colourul ride(tolak sepanjang jalan)
me and my best friend Rohaizan a.k.a Tiung from Nxt Perlis
woi bila nak boleh kayuh i asyik tolak sampai luruh habis rambut dah ni
hai kawan aku sedang berkelah nampak

Posted by art

BM Jamboree semua tolak
Ambik nafas dulu
Li merenung masa depan
tolak bang jangan tak tolak
sampai 12.30..mcm nak mati